Munkavédelmi és munkabiztonsági szolgáltatásaink

Ingyenes munkavédelmi szaktanácsadás, előzetesen telefonon, ill. igény esetén személyesen is.

Munkavédelmi és munkabiztonsági szolgáltatásaink

A munkavédelemi szolgáltatásunkról röviden

A munkavédelmi szolgáltatásaink célja a biztonságos és az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés, ami minden munkáltatónak és  munkavállalónak érdeke. Ha Önnek legalább egy fő alkalmazottja van, akkor a Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény Önre is vonatkozik.

Magyarországon a munkavédelmi szaktevékenységet megfelelő végzettséggel rendelkező (munkavédelmi technikus és munkavédelmi szakmérnök) végezheti.

A munkavédelmet az 1993 évi munkavédelmi Törvény szabályozza legmagasabb szinten. A Törvény csak a szervezett munkavégzésre terjed ki. A Törvény meghatározza a munkáltatók és a munkavállalók kötelezettségeit és a munkaválók jogait.

A munkavédelem a szervezett kereteken belüli munkavégzésre vonatkozó egészségügyi és biztonsági követelmények összességét jelenti, ezt törvények, rendeletek, intézményi előírások és szervezeti intézkedések is alátámasztják A munkavédelem érdeke, hogy megvédje a szervezetten munkát végző munkavállalók egészségét, munkavégző képességét és humanizálja a munkakörülményeket.

Vállalkozásom a következő tevékenységekkel segíti az Ön cége számára munkavédelemmel kapcsolatos kötelezettségek ellátását:

Munkavédelmi szakértő

Teljes körű munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokat nyújtunk

Munkavédelmi szolgáltatásainkkal 0-24 órában rendelkezésre állunk partnereink számára, így bármikor, ha szüksége van ránk, elér bennünket, és azonnal intézkedünk.


Munkavédelem szakemberként elsősorban a következő területeken látjuk el a feladatunkat:
- Munkavédelem Esztergom
- Munkavédelem Komárom-Esztergom megye
- Munkavédelem Pest megye
- Munkavédelem Budapest
- Munkavédelem Dorog
Hívjon, vagy írjon mielőbb!
Kapcsolat

Tertsch Judit Mónika

Telefonszám: 06-20-444-1651
E-mail: info@munkavedelemneked.hu