Bemutatkozás

Munkabiztonsággal kapcsolatos tevékenységemet 2004-ban kezdtem meg, mint munkavédelmi megbízott. 2006-os évtől a tevékenységem kibővült tűzvédelem és környezetvédelem szolgáltatással. A munka-, tűz-, környezetvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaim során évről évre, folyamatosan bővült/bővülő ügyfélköröm, mely maga után vonta a szolgáltatási köröm bővítésének igényét is. Ezért 2008-tól tevékenységi körömbe felvettem az emelőgép-, illetve a tűzoltó készülékek felülvizsgálatát.

Megbízóink részére tapasztalat szakértői csapatunk áll rendelkezésükre.

Szolgáltatásom legfőbb előnyei:

Vállalom a cégekre vonatkozó munkavédelmi és tűzvédelmi, környezetvédelmi feladatok elvégzését, emelőgép- illetve a tűzoltó készülékek felülvizsgálatát. Kiemelten fontosnak tartom a határidőket és a jogszabályok betartását. Új partnerek megkeresése esetén gyors és ingyenes helyszíni tanácsadást biztosítok. Szolgáltatásom árait egyénileg, a megrendelőhöz és az elvégzendő munkához igazítva határozom meg. Keressen meg minket elérhetőségünk bármelyikén, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Céljaim

A gazdasági tevékenységet segítő, magas színvonalú, prevenciós szolgáltatás nyújtása az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés megvalósulásáért. Meglévő és reménybeli ügyfeleim teljes körű, költséghatékony kiszolgálása a munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem, ill. az emelőgépek időszakos vizsgálatában.
Céljaim megvalósításának érdekében, a következőket teszem:

Folyamatos képzéseken, előadásokon, konferenciákon veszek részt, hogy a kor igényeinek, a jogszabályi előírásoknak ügyfeleim megelégedésére minél inkább meg tudjak felelni.

Tevékenységeimet, főképpen Esztergomban, Dorogon, Komárom-Esztergom, Pest megyében és annak vonzáskörzetében végzem, de előzetes időpont egyeztetés után az ország egész területén vállalom a cégdiagnosztika elvégzését!

Munkavédelmi szakértő

Teljes körű munkavédelmi, tűzvédelmi és környezetvédelmi szolgáltatásokat nyújtunk

Munkavédelmi szolgáltatásainkkal 0-24 órában rendelkezésre állunk partnereink számára, így bármikor, ha szüksége van ránk, elér bennünket, és azonnal intézkedünk.


Munkavédelem szakemberként elsősorban a következő területeken látjuk el a feladatunkat:
- Munkavédelem Esztergom
- Munkavédelem Komárom-Esztergom megye
- Munkavédelem Pest megye
- Munkavédelem Budapest
- Munkavédelem Dorog
Hívjon, vagy írjon mielőbb!
Kapcsolat

Tertsch Judit Mónika

Telefonszám: 06-20-444-1651
E-mail: info@munkavedelemneked.hu